Friday, 3 June 2011

LuaHan haTi ~

wheeewww.....sgt2 tidak berperasaan....ye....saye memg!!!!!!
kalau dia sanggup buat cmtu, so, what's that means???? except of ??? wat do u mean???ari2 duk gaduh jerp...

tapi ntah la.....cm yg kita slalu dgr la.....rambut sama hitam, tapi hati lain2.....even kita tgk luaran dia cntik, baik, n many2 more +ve attitudes, does not means that dalaman dia cntik jugak......kannn...kan????....
sooo, u all, jgn mudah nk judge someone because of their appearance....kdg2....tu just trick utk nak sembunyikan prangai buruk dia je.....TAPIIII.........tapiiii...........XSEMUA ORANG cmtu.....ada jugak yg luaran cantik, baik n dalaman pun cmtu jugak....ALLAH ciptakan kita semua hambanya dgn macam2 keadaan, sifat, perangai dan lain2...

apa yg dh jadi kt kita tu, memang dh ditakdirkan oleh ALLAH....so, terima je la....yg nk salahkan orang lain tu knapa???? kalau dh memg kita salah, ngaku je la....tu pn payah ke???? aigoooo......

u all, if someone ignore u, will u do the same things or what???? for me, better do the same je.......let he/she feels the same things as yours.....deserved he/she right.....(smbil gelak2 jahat)......=p

yeer....memg la...dh tau, xelok kita buat cmtu, tapi kalau memg dh ter over sgt.....sape leh tahan kan....asyik kita je yg salah n so on.....so, let it be.....

p/s:::::: to someone, im not blame u in this situation.. :), we r the same...so, deserved us right....everythings happen for a reasons.....accept all this faith with an open heart, so that both of us will live happily after this.....
n also thanks for doing this to me.....that make me more strong enough to adventure my life n make it more fun, interesting, enjoyable.......seriously, i am really....really excited n love thissssssss..............

4 comments:

  1. Xde sorg pn manusia yg sempurna... Tp xsalah kalo kita berusaha utk mjadi sesempurna yg mungkin... Dan xde seorg pn manusia yg terbaik untuk seseorg yg lain... Tp xsalah kako kita berusaha utk mnjadi seorg yg plg semputna untuk seseorg yg ln...

    ReplyDelete

AkU n MeMbeR2 !

Aq...kalu kene mase ngan member2 aq..konpem jadi no feeling,,abis bende boleh dibuat dpn orng rmai.. nk2 ngan best friend aq..(syawal)hahaha !p,,kalu ngan awek... malu2 der !(tu r sebab aq jarang kuar ngan awek..) wkakaka ! Member2 aq nie jenis suke tolong aq tyme aq ade problem,, mcm mase exam p'tghan taun 17.3.2011.. diorng bagi aq kertas pas2 suh aq tiru..hahaha,, tyme aq ade masalh ngan kuarge,,ngan awek,,ngan musuh2 sekalian,, diorng tolong jgk... emang aq bersyukur ketat2 dpt korng sume ! :)
sori ah member lame hok aq kenal dulu2 ! aq lupekan korng ! emang aq nie dasar kacang lupekan kulit kan3??hahaha,,sori r...xder mase nk jenguk korng sume,,,cbuk sket,,korng tau r npe keje aq kan3? hehehe...arap hubungan kitew b'kekalan smpai bilerw2 !!

Road 2 Skayu~

Road 2 Skayu~