Sunday, 25 December 2011

aq xboleh keluar malam slame 3minggu.. --'

sye xboleh keluar malam selame 3minggu.. shit333~ bukan sebab sakit, bukan sebab hantu.. bukan sebab pintu rumah berkunci.. ni semue sebab denda dari awek sye sendiri gare2 sye melakukan kesalahan.. -,-' .. tapi xpe.. bgus jugak.. boleh sye study malam2.. hehehhe.. mcmni la khidupan sye selepas "already taken" .. lngsung xbebas.. huh~ org kaple kite nk kaple jgk.. last2 sye hidup mcm penjare.. wkakaka~ tp xpe.. sye bahagie sebab sye dah ade peneman ketike sedih, gembire, kesunyian n paling pnting menjadi teman berbual.. dari pagi smpai malam.. xhenti2 bergayut.. kalau sye keluar pom kene kol dier.. kalu dier keluar sye xboleh kol pulak dier.. lolz.. xpe2.. xkisah pom.. asalkan mung bahagie semek weh.. hehehe

                                                 pok <3 imy

Sunday, 18 December 2011

kalau salah kene denda.. -,-'

cmne nk mule ek.. emm.. dlm phubungan kami.. kalau salah seorng dari kami membuat , terbuat , berbuat , atau buat salah.. dier akan kene 3denda.. denda tu akan ditentukan oleh orng yg xbuat salah.. (selalunye aq xbuat salah..ekeke) ikutlah dende papepom, asalkan xbrkaitan dgn maruah , duit dan keluarge.. :) .. baguskan care kami handle prhubungan kami?? kalau korang, korang buat ape?? jgn tiru kami suda.. hehehe.. emmm.. blog ni sye update pom sebab awek saye suruh.. ni pom salah satu denda jugak sebab sye balik lewat mlm.. (xikut ckp dier~) hrrmmm.. lepas ni kalau nk buat pape kne secret la jwbnye~ o.O .. satu lagi care kami aturkan phubungan kami.. nak tahu?? carenye ialah awek sye selalu suruh sye top4 !!! oh shit~

#sekian saje update untuk kali ni.. esk sye update lagi.. hehee.. thanks vor visit !! c ya !! <3




                                           

Thursday, 15 December 2011

hidup kami kucar lana~ --'

Setiap hari boleh dikatekan aq ngan awek aq gaduh .. ni pom tengah gaduh ni.. puncenye?? macam2 la punce.. salah sikit merajuk.. salah sikit menangis (awek aq) hehehe.. hurmmm.. rase mcm nak kemabli single je mcm dulu2.. tp, im not ready to single yet.. hohoho.. kalau single rase sunyi pulak.. hrmm.. orang kate kalu gaduh tu mknenye hbungan akan lebih berseri?? iyeke?? whatever ler.. tp.. aq nak awek aq tahu yang aq syng sngt kat dier.. harap2 la kite kekal lame.. gaduh2 jugak, tapi jgn smpai putus suda.. aq susah payah nak dapatkan dier.. xkan la nk lepaskan camtu je kot... hhehehe.. harap2 dier pom fikir same mcm aq.. sebab dier pom bukan main susah lagi nak ngorat aq dulu..:) .. mlm ni xmo gaduh2 lagi ek??  nanti by xleh tidow.. hrmmm.. papepon by nk ckp ILY , IMY sooo much.. muah !!! <3

                           zulfadhli fahmi <3 farah syamimi !

AkU n MeMbeR2 !

Aq...kalu kene mase ngan member2 aq..konpem jadi no feeling,,abis bende boleh dibuat dpn orng rmai.. nk2 ngan best friend aq..(syawal)hahaha !p,,kalu ngan awek... malu2 der !(tu r sebab aq jarang kuar ngan awek..) wkakaka ! Member2 aq nie jenis suke tolong aq tyme aq ade problem,, mcm mase exam p'tghan taun 17.3.2011.. diorng bagi aq kertas pas2 suh aq tiru..hahaha,, tyme aq ade masalh ngan kuarge,,ngan awek,,ngan musuh2 sekalian,, diorng tolong jgk... emang aq bersyukur ketat2 dpt korng sume ! :)
sori ah member lame hok aq kenal dulu2 ! aq lupekan korng ! emang aq nie dasar kacang lupekan kulit kan3??hahaha,,sori r...xder mase nk jenguk korng sume,,,cbuk sket,,korng tau r npe keje aq kan3? hehehe...arap hubungan kitew b'kekalan smpai bilerw2 !!

Road 2 Skayu~

Road 2 Skayu~