Sunday, 18 December 2011

kalau salah kene denda.. -,-'

cmne nk mule ek.. emm.. dlm phubungan kami.. kalau salah seorng dari kami membuat , terbuat , berbuat , atau buat salah.. dier akan kene 3denda.. denda tu akan ditentukan oleh orng yg xbuat salah.. (selalunye aq xbuat salah..ekeke) ikutlah dende papepom, asalkan xbrkaitan dgn maruah , duit dan keluarge.. :) .. baguskan care kami handle prhubungan kami?? kalau korang, korang buat ape?? jgn tiru kami suda.. hehehe.. emmm.. blog ni sye update pom sebab awek saye suruh.. ni pom salah satu denda jugak sebab sye balik lewat mlm.. (xikut ckp dier~) hrrmmm.. lepas ni kalau nk buat pape kne secret la jwbnye~ o.O .. satu lagi care kami aturkan phubungan kami.. nak tahu?? carenye ialah awek sye selalu suruh sye top4 !!! oh shit~

#sekian saje update untuk kali ni.. esk sye update lagi.. hehee.. thanks vor visit !! c ya !! <3




                                           

3 comments:

AkU n MeMbeR2 !

Aq...kalu kene mase ngan member2 aq..konpem jadi no feeling,,abis bende boleh dibuat dpn orng rmai.. nk2 ngan best friend aq..(syawal)hahaha !p,,kalu ngan awek... malu2 der !(tu r sebab aq jarang kuar ngan awek..) wkakaka ! Member2 aq nie jenis suke tolong aq tyme aq ade problem,, mcm mase exam p'tghan taun 17.3.2011.. diorng bagi aq kertas pas2 suh aq tiru..hahaha,, tyme aq ade masalh ngan kuarge,,ngan awek,,ngan musuh2 sekalian,, diorng tolong jgk... emang aq bersyukur ketat2 dpt korng sume ! :)
sori ah member lame hok aq kenal dulu2 ! aq lupekan korng ! emang aq nie dasar kacang lupekan kulit kan3??hahaha,,sori r...xder mase nk jenguk korng sume,,,cbuk sket,,korng tau r npe keje aq kan3? hehehe...arap hubungan kitew b'kekalan smpai bilerw2 !!

Road 2 Skayu~

Road 2 Skayu~